Då var det fredag igen ja.

Nu närmar helgen sig verkligen. Bara några timmar kvar tills ledigheten sveper sina vingar omkring mig. Sitter helt själv på salongen och spotifyar för fullt och tittar på regnet ösa ner utanför. Rätt så mysigt måste jag säga. Sandry kommer hit snart, då vankas det sushilunch! Mmm älskar verkligen sushi, skulle kunna leva på det livet ut tror jag. Ligger en supersushi precis bredvid salongen, så det blir ju lite att man äter där en del ja.
Men folket säger ju att det är hälsosamt, och självklart lyssnar ja på dom!

Så för att kunna avnjuta sushilunchen idag så bytte jag ut min frukost mot en proteinshake. Jag börjar gilla konceptet mer och mer. Dock låter det alltid som om jag river och borrar i salongen när jag försöker mecka ihop den. Btw, tack för stavmixern Kristin, den har verkligen använts flitigt! :)

Idag skall jag tydligen få minafärger, sisådär 2 veckor försent..Som jag kan se så har det fortfarande inte komit några färger, och jag börjar bli riktigt irriterad. Såhär ska det inte vara. Jag som har planerat stora saker för min kära kund Emma idag. Tänkte försöka bleka in lite olika mönster på hennes ena sida där hon är korthårig och sedan färga rosa som min lugg. Men vi får se om dom förbaskade färgerna kommer som utlovat. Jag börjar tvivla....

Snart är det midsommar, och ingen vet vad man skall göra..Jag funderar nu på att fly stan, och åka upp till Lysekil till Patrik för lite båtåkande samt galej. Någon annan som ska dit kanske? Hör av dig så festar vi tills solen går ner och upp!

Ett tips innan jag avslutar dagens inlägg, spana in den här sidan : http://smyckorama.blogspot.com/
 
Det är min trevliga kamrat som gör egna smycken i alla former och färger. Jag kan varmt rekommendera en titt där om du vill ha en unik bit av smyckesvärlden, samt ha något som inte alla andra har inhandlat på H&M samtidigt. Väldigt prisvärda och fina. Check it out!

Nu blir det sushifest!
Fridens.

//Alex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0