MiniMe!

Igår var jag på salongen till kl 21. En av mina favoritkunder Emma kom till mig, hon som jag berättade om. Hon ger mig alltid fria händer med sitt hår ifråga om klipp eller färg. Sånt gillar jag. Nu har ju fröken blivit ganska så korthårig efter alla sina besök hos mig, då hon varje gång säger : Gör något nytt!

Ja då blir ju frissen kortare :) men igår var hon hos mig i, nu ska vi se, 5 timmar ja. Vi hade verkligen en hel eftermiddag för oss själva, tur att vi hade massor med kaffe.Började med att jag bråkade med Matrix igen om mina färger som fortfarande (!!!) inte har kommit. Dom skulle komma absolut senast fredag, men nej. Och självklart ville fröken Emma ha färgning också. Så vi bestämde att vi skulle klippa först och se om färgen dyker upp under tiden. Icke. Otippat. Så då kom hon på idén att vi skulle köpa färg på konsum, vilket var briljant, då det inte riktigt kan misslyckas, fröken är svarthårig.
Så vi gjorde detta, lade i färgen, den fick verka osv. Sedan skölja ut och föna håret. Jag hade lovat fröken en grej som jag inte kunde hålla. Jag skulle försöka måla stjärnor på ena sidan av huvudet med blekning och pensel. Detta visade sig vara helt galet svårt, så efter 10 försök la vi ner verksamheten. Hon fick helt enkelt blonda slingor i luggen med rosa färg, precis som jag har!

Men hon blev jättefin, och det var verkligen värt alla timmar vi la ner på detta!

Reslutatet:


min kund som alltid råkar bli som mig i håret, LOVE IT! jag har en minime!min kund som alltid råkar bli som mig i håret, LOVE IT! jag har en minime!
från sidanfrån sidan
andra sidanandra sidan

Där har vi nu en trött men glad fröken!
Kände efter den kvällen att nää jag tror jag är ledig imorgon ( idag egen anm.)
Var helt slut. Mina kompisar tvingade med mig till deras avslutningsfest på tredje långgatan, vilket var en bra avslutning på kvällen. Kom hem innan 00 (vuxenpoäng) och sov helt fantastiskt bra!

Så idag blev det inte mycket gjort heller, satt mest och hängde på bönor & bagels, linnegatans bästa ställe. Dom har underbar latte, och supergoda bagels till humana priser. Sen är det världens bästa bakishäng också..särskilt om solen skiner lite..mm..
latteart

Jag älskar latteart....det är så underskattat..

Blev ingen utgång idag, vilket känns rätt skönt. Blev snask och dator/tv häng.
Hoppas alla hade en superbra lördag!

Fridens
//Alex


Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken snygg frisyr!! :) Synd på färgen, borde den inte bli billigare för varje gång de inte levererar när de säger de ska göra det..? ;)

2009-06-15 @ 18:26:34
URL: http://smyckorama.blogspot.com
Postat av: Maria på MIKU

Hej,

Jag är "Smyckoramamamma" som också bloggar, bland annat om kaffe: kolla in här och scrolla ner så hittar du en film om latte art. http://pratmat.blogspot.com/search/label/kaffeSoligahälsningar Maria, Lindas mamma :-)

2009-06-24 @ 11:56:57
URL: http://kommunikationutveckling.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0